Aanbod Elst Keukens - Projecten keukens

Projecten

Onze K74-reeks is speciaal ontwikkeld voor de projectmarkt, de sociale woningbouw en lowbudgetoplossingen. Dit neemt niet weg dat onze projectkeukens bestaan uit hoogwaardig materiaal.

Wij ondersteunen ook woningbouwprojecten door middel van huurders- of kopersbegeleiding tot en met de plaatsing van het project. Zo kan je je als professionele partij bezighouden met de bouw of beheer van woningen en geef je het deel wat keukengerelateerd is, uit handen.

1/4
2/4
3/4
4/4

Upgrade bestaande keuken

Wij spitsen ons ook toe op het ‘upgraden’ van bestaande keukens. De bestaande keukenkasten blijven aanwezig (indien nog in goede staat), maar volgende onderdelen worden geheel of gedeeltelijk vervangen:

  • Werkblad
  • Lade- en/of kastfronten
  • Handgrepen
  • Spoelbak
  • Kraan
  • Keukentoestellen

Dit resulteert ‘optisch’ in een nieuwe keuken, maar met een nog beduidend lager budget.

Heeft u een vraag?
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Projecten

Lowbudgetoplossing voor een nieuwe, hoogwaardige keuken.

Bekijk realisaties projecten

OPEN OP AFSPRAAK

Vanaf dinsdag 1 december staan de deuren van onze toonzalen opnieuw wagenwijd voor u open. Komt u graag langs, dan geven wij er de voorkeur aan dat u even een AFSPRAAK maakt : 03 314 20 32 of info@elst-keukens.be Alle nodige hygiƫne- en beschermingsmaatregelen worden genomen, zodat we jullie in de meest veilige omstandigheden kunnen verwelkomen. We kijken er naar uit om u in onze toonzaal te mogen begroeten. Elst team