Realisaties Elst Keukens

Realisaties

Tijdloze, klassiek geïnspireerde interieurs of eerder de strakke lijnvoering van modern design, nieuwbouw of renovatie, elke vraag is voor ons een nieuwe uitdaging en wordt met liefde voor het ambacht beantwoord, met zin voor perfectie en grondige kennis van zaken.

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Keukens

Vertrekkende vanuit uw wensen ontwerpen en realiseren wij uw nieuwe droomkeuken. Daarnaast spitsen we ons ook toe op het ‘upgraden’ van bestaande keukens.

Bekijk realisaties keukens
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Badkamers

Naast keukens zijn wij ook gespecialiseerd in badkamermeubilair. Zowel klassiek geïnspireerd als modern design.

Bekijk realisaties badkamers
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Projecten

Onze K74-reeks is speciaal ontwikkeld voor de projectmarkt, de sociale woningbouw en lowbudgetoplossingen. Dit neemt niet weg dat onze projectkeukens bestaan uit hoogwaardig materiaal.

Bekijk realisaties projecten
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

Totaalinterieur

Naast keukens specialiseren wij ons ook in dressings, ingemaakte kasten, woonkamerinrichting, enz. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor de inrichting van je kantoor of winkel.

Bekijk realisaties totaalinterieur

OPEN OP AFSPRAAK

Vanaf dinsdag 1 december staan de deuren van onze toonzalen opnieuw wagenwijd voor u open. Komt u graag langs, dan geven wij er de voorkeur aan dat u even een AFSPRAAK maakt : 03 314 20 32 of info@elst-keukens.be Alle nodige hygiƫne- en beschermingsmaatregelen worden genomen, zodat we jullie in de meest veilige omstandigheden kunnen verwelkomen. We kijken er naar uit om u in onze toonzaal te mogen begroeten. Elst team