Over ons maatwerk

Over ons

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd voor jou vrijmaken om je vrijblijvend deskundig advies te verlenen. Eens een project in de startblokken staat, wordt het nauwgezet geleid en opgevolgd door de zaakvoerder zelf.

Opgericht in 1996

Elst Keukens is gegroeid uit de eenmanszaak van Kris Elst, die samen met Anja De Gruyter dit bedrijf in 1996 heeft opgestart. Anno 2016 zijn wij een volwassen kmo met 21 medewerkers. Sinds oktober 2010 zijn we verhuisd en beschikken we over een optimaal atelier, volledig uitgerust voor de bewerking van plaatmaterialen. Leefkeukens en interieurprojecten zijn volledig ontworpen en gerealiseerd in eigen huis.

Dankzij ons uitgebreid CNC-gestuurd machinepark bieden wij ook aan bouwmaatschappijen een volledig pakket aan, geheel afgestemd op de noden en behoeften van de klant. Snelle en betrouwbare levertijden met hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs zorgen ervoor dat jouw maatwerk bij ons in goede handen is.

Bekijk onze werkwijze

Ons vakkundig maatwerk

Naast keukens specialiseren wij ons in dressings, kantoorinrichting, badkamers, enz. Met andere woorden: je bent bij ons aan het juiste adres voor alle interieurmaatwerk.
Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie over ons aanbod.

Bekijk onze realisaties
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8