Keuken aanbod

Ons aanbod

Wij specialiseren ons naast keukens en badkamers ook in dressings, kantoorinrichting, tv-meubels, enz. Met andere woorden: al jouw interieurmaatwerk, geheel afgestemd op jouw noden en behoeften.

Keukens

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd vrijmaken om je vrijblijvend deskundig advies te verlenen. Eens een project in de startblokken staat, wordt het nauwgezet geleid en opgevolgd door de zaakvoerder zelf.

Bekijk aanbod keukens

Badkamers

Naast keukens zijn wij ook gespecialiseerd in badkamerinrichting en badkamermeubels op maat. Wij garanderen vakkundig maatwerk voor elke badkamer.

Bekijk aanbod badkamers

Projecten

Onze K74-reeks is speciaal ontwikkeld voor de projectmarkt, de sociale woningbouw en lowbudgetoplossingen. Dit neemt niet weg dat onze projectkeukens bestaan uit hoogwaardig materiaal. Wij ondersteunen ook woningbouwprojecten door middel van huurders- of kopersbegeleiding tot en met de plaatsing van het project. ...

Bekijk aanbod projecten

Totaalinterieur

Vertrekkende vanuit jouw wensen ontwerpen en realiseren wij je droomkeuken, badkamermeubilair, slaapkamer met dressoir, werkkamer, bibliotheek… die voor de volle 100% beantwoordt aan de behoefte van de klant. Wij kiezen voor interieurarchitectuur waarin functionaliteit, ergonomie, degelijkheid en esthetiek perfect samengaan.

Bekijk aanbod totaalinterieur