Keuken aanbod

Ons aanbod

Wij specialiseren ons naast keukens en badkamers ook in dressings, kantoorinrichting, tv-meubels, enz. Met andere woorden: al jouw interieurmaatwerk, geheel afgestemd op jouw noden en behoeften.

1/2
2/2

Keukens

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd vrijmaken om je vrijblijvend deskundig advies te verlenen. Eens een project in de startblokken staat, wordt het nauwgezet geleid en opgevolgd door de zaakvoerder zelf.

Bekijk aanbod keukens
1/2
2/2

Badkamers

Naast keukens zijn wij ook gespecialiseerd in badkamerinrichting en badkamermeubels op maat. Wij garanderen vakkundig maatwerk voor elke badkamer.

Bekijk aanbod badkamers
1/2
2/2

Professionals

Zie je die grote investering in dure machines even niet zitten? Kom je tijd tekort om je planning rond te krijgen? Heel eenvoudig! We maken het gemakkelijk voor u en ontzorgen u met ons atelierwerk. Zo heeft u tijd om andere werken ...

Bekijk aanbod professionals

Totaalinterieur

Vertrekkende vanuit jouw wensen ontwerpen en realiseren wij je droomkeuken, badkamermeubilair, slaapkamer met dressoir, werkkamer, bibliotheek… die voor de volle 100% beantwoordt aan de behoefte van de klant. Wij kiezen voor interieurarchitectuur waarin functionaliteit, ergonomie, degelijkheid en esthetiek perfect samengaan.

Bekijk aanbod totaalinterieur

WIJ BLIJVEN BEREIKBAAR TIJDENS WEGWERKZAAMHEDEN !