Dienst na verkoop keuken

Dienst na verkoop

Naservice kasten

Elst Keukens is gegroeid dankzij onze passie voor klantentevredenheid. Daarom werken wij steeds met hoogwaardige materialen en de beste afwerking. Mocht je ondanks onze goede zorgen toch een probleem ondervinden of heb je een vraag, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via ons contactformulier of bel ons op +32 (0)3 314 20 32 tijdens de openingsuren.

Contacteer ons

Naservice toestellen

Heb je een probleem met een keukentoestel, neem dan contact op met de dienst na verkoop van de fabrikant. Vermeld dat je het toestel hebt aangekocht bij Elst Keukens en houd je factuur bij de hand voor een vlotte service.

Contacteer ons

OPEN OP AFSPRAAK

Vanaf dinsdag 1 december staan de deuren van onze toonzalen opnieuw wagenwijd voor u open. Komt u graag langs, dan geven wij er de voorkeur aan dat u even een AFSPRAAK maakt : 03 314 20 32 of info@elst-keukens.be Alle nodige hygiƫne- en beschermingsmaatregelen worden genomen, zodat we jullie in de meest veilige omstandigheden kunnen verwelkomen. We kijken er naar uit om u in onze toonzaal te mogen begroeten. Elst team