Elst Keukens houten keuken

Elst Keukens

Een interieuratelier waar exclusiviteit en perfectie op nummer één staan. Wij maken van jouw huis een harmonieuze leefwereld.

Contacteer ons

Ons vakkundig maatwerk

Tijdloos, klassiek of modern design, nieuwbouw of renovatie, elke vraag is voor ons een nieuwe uitdaging en wordt met liefde voor het ambacht beantwoord.

Dankzij onze samenwerking met verschillende fabrikanten kunnen wij jou een grote keuze aan materialen, een onbeperkt kleurenpalet en een uitgebreid gamma elektrische en sanitaire toestellen voorstellen.

Bekijk hoe wij werken

Interieuratelier

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd voor jou vrijmaken om vrijblijvend deskundig advies te verlenen.

Elst Keukens

Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de nodige tijd voor jou vrijmaken om vrijblijvend deskundig advies te verlenen. Eens een project in de startblokken staat, wordt het nauwgezet geleid en opgevolgd door de zaakvoerder zelf.

Jouw dromen zijn bij ons in goede handen.

Meer over Elst Keukens

Keukens

Waar de geur van verse koffie en het aroma van specerijen de zintuigen prikkelen.

Bekijk realisaties keukens
1/4

Badkamers

Waar het parfum van frisheid en het behaaglijke warme water uw lichaam verwennen.

Bekijk realisaties badkamers
2/4

Projecten

Lowbudgetoplossing voor een nieuwe, hoogwaardige keuken.

Bekijk realisaties projecten
3/4

Totaalinterieur

Waar comfort en gezelligheid hand in hand gaan en het goed is thuis te komen.

Bekijk realisaties totaalinterieur
4/4

Recent nieuws

Facebookwedstrijd 20-jaar Elst Keukens

5 oktober 2016

Neem deel aan onze 20 jaar Elst Keukens facebookwedstrijd en maak kans op een diner voor 4 personen in restaurant Fleur de Sel te Kasterlee twv € 675! Hoe deelnemen : Neem een leuke foto/selfie met onze NIEUWE logo op één van onze vrachtwagens, werfbordjes, vlaggenmasten.... Verstuur deze naar wedstrijd@elst-keukens.be met duidelijke vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Wij plaatsen uw foto op onze facebookpagina en dan ...

Elst Keukens, nieuwe website

12 september 2016

Wij delen graag onze nieuwe website met jullie om een mooi beeld te geven van de realisaties en mogelijkheden van Elst Keukens. Maak alvast kennis met onze werkwijze en ons aanbod. Bekijk ook even de ruime keuze aan materialen en afwerking. Is er al interesse in ons aanbod? Kom dan zeker eens langs of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen je graag ...

Ons aanbod

Vertrekkende vanuit de wensen van de klant ontwerpen en realiseren wij een droomkeuken, badkamermeubilair, een slaapkamer met dressoir, een werkkamer, een bibliotheek. Elke wens wordt met dezelfde vakkundigheid behandeld en tot in de kleinste details verzorgd, zowel voor, tijdens als na de realisatie.

Bekijk ons uitgebreid aanbod
1/4
2/4
3/4
4/4