Badkamer op maat

Badkamer op maat in Schoten

Elst Keukens is een specialist in maatwerk voor: keukens, badkamers, inbouw- en maatkasten. Wij bieden een ruim aanbod aan volledig ingerichte badkamers en badkamermeubelen. Beschikbaar in alle stijlen en formaten.

Volledig ingerichte badkamers

Elst Keukens biedt een ruim aanbod aan volledig ingericht badkamers en badkamermeubelen op maat. Bekijk onze realisaties en ontdek de mogelijkheden voor uw badkamer.

1/2
2/2

Badkamermeubelen op maat

Elst Keukens is een specialist in het ontwerpen en realiseren van uw badkamermeubel op maat. Wij helpen u graag verder met ons deskundig advies en ontwerpen uw badkamer op basis van uw wensen en mogelijkheden. Wij garanderen vakkundig maatwerk voor elke badkamer!

Badkamerrenovaties

Elst Keukens is uw partner voor volledige badkamerrenovaties. Wij bieden exclusiviteit, perfectie en ontwerpen volledig op maat. Dankzij onze samenwerking met verschillende fabrikanten kunnen wij een ruime keuze bieden aan materialen, kleuren, elektronische toestellen en sanitaire toestellen.

Interesse in onze badkamers of graag meer informatie over een badkamer op maat? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder!